Karriere

På IFE jobber det forskere fra over 34 land. Stiftelsen deltar i store, internasjonale prosjekter, og 40 prosent av IFEs inntekter kommer fra internasjonale kunder. Arbeidsplassen preges av et godt arbeidsmiljø, og kan skilte med konkurransedyktig lønns- og arbeidsvilkår, fokus på kompetanseutvikling, helse, miljø og sikkerhet.

Institutt for energiteknikk (IFE) er en uavhengig forskningsstiftelse lokalisert på Kjeller og i Halden. IFE står sentralt i internasjonal energi- og sikkerhetsforskning på en rekke områder innen fornybar energi, petroleums- og nukleærteknologi og utvikler nye teknologiske løsninger for næringsliv og myndigheter i over 30 land. IFE har betydelig aktivitet innen nukleærmedisin og utvikling av nye typer legemidler. IFE er også vertskap for det internasjonale OECD Haldenprosjektet. IFE har ca. 600 fast ansatte og en omsetning på ca. 1 mrd kr.

Registrere CV i Webcruiter?
Du er velkommen til å registrere din CV i Webcruiter, da vil du kunne få beskjed når det blir ledige stillinger ved IFE. Lenke til registrering

Om å jobbe på IFE --- Personalpolitisk målsetning

Se video om >>  Lillestrømregionen >> Halden/Østfold

>>IFE søker Forskningsdirektør, Sektor Sikkerhet MTO

Søknadsfrist 3. april 2017

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen utlyste stillinger.

Søknadsfrist: Sted:

Masteroppgaver

Masteroppgaver. Fysikk

Masteroppgaver. Miljøteknologi

Masteroppgaver er tilgjengelig innenfor miljøteknologi, geotermisk energi og CO2-fangst. Prosjektene er relevante for studenter innenfor en rekke fag.

Masteroppgaver. Solceller og silisiumproduksjon