Energi og miljø

Ny daglig leder i ZEG Power

Kathrine Kværnæs Ryengen er ansatt som ny daglig leder i ZEG Power. Hun starter i stillingen 1. februar. ZEG Power er et datterselskap av IFE gjennom IFE Invest.

Kathrine Kværnæs Ryengen ZEG PowerRyengen kommer fra Norsk Titanium hvor hun var Vice President Sales Operations & Business Development. Av utdanning er hun sivilingeniør fra NTNU innen Industriell Økonomi, med fordypning i Maskin. Hun har videre en Master of Technology Management-grad fra University of New South Wales.

– Hva ser du fram til i den nye jobben?
– Jeg ser fram til å sette meg enda nærmere inn i teknologien, og ta fatt på den spennende oppgaven med å utvikle ZEG Power frem til noe stort, og ta det ut til markedet. Dette er en disruptiv teknologi som rokker ved hele verdikjeden. Den er unik teknologisk og har et enormt potensiale.

– Hva brenner du for?
– Jeg trives best i grensesnittet mellom det kommersielle og det tekniske. Å være i skjæringspunktet mellom markedet og teknologi synes jeg er veldig motiverende. Det er også givende å bidra til norsk utvikling og teknologi, og å jobbe med noe som det er en solid bunn i, og som kan kommersialiseres. Vi må ha høye ambisjoner, og finne en god strategi for å lykkes.

Kathrine er 42 år, har to barn på 7 og 9 år. Hun er opprinnelig fra Trondheim, og har bodd i Nittedal siden 2009.

Kontaktinformasjon: mobilnr. 9941 8696, e-post: Kathrine.Ryengen@zegpower.com

Om ZEG Power

  • ZEG Power er et datterselskap av IFE gjennom IFE Invest.
  • IFE Invest er majoritetseier i selskapet.
  • ZEG-teknologien (Zero Emission Gas Power, ZEG®) er en hybrid teknologi for høyeffektiv samtidig produksjon av elektrisk kraft og hydrogen fra hydrokarboner med integrert CO2-fangst.
  • Teknologien er demonstrert blant annet på IFE Hynor Technology Center.
  • Les mer om selskapet ZEG Power på deres hjemmesider: zegpower.no

2018-01-29 Tekst og foto av Mona Lunde Ramstad, Kommunikasjon